ouch!

maafkanlah mereka. bukan memberi maksud anda mengalah dan mereka menang. tapi cukuplah sekadar memberi petunjuk betapa rendahnya ego anda jika dibandingkan dengan nilai persahabatan itu sendiri.

Saturday, July 02, 2011

| jana pendapatan extra |

hello peeps.

ehem.petang2 ni aku nak announce something la. sedia semua??

tada...!!!
aku dah join Facebook for cash. well saje je la nak earn more income kan. so bila fikir-fikir balik, why not join and try. siapa lagi nak mengubah nasib kita kalau kita tak ubah sendiri kan. oh ya! ramai je kawan2 aku yg kutuk benda alah ni. tapi aku tak ambik port. lantak korang lah. so siapa2 yg nak join, leh email kat aku yer. ridzwanrazif@gmail.com... jangan malu jangan segan. huhuhuhu.. beside of korang join nuffnang and more affiliate site tu, why not kita join program ni jugak. sama je sistemnya cuma sistem i korang perlu bayar dulu as registration fee. apa2 hal just email aku okay. daaaaaaaaa~


3 comments:

e y r a . t a j u d d i n said...

how is it so far bro? kalau interesting n easy to do, mcm nak try jugak je....

R.I.E.Z said...

senang jer. apa2 hal just email sy. sy terangkan.

Eena Arrina said...

eh.mmg nak join. tpi takde sapa nk terangkan. thanx for this entry.but boleh tak contack guna fb ok? :) or blog to blog.if u dont mind.btw,follow here.hit back.salam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...