ouch!

maafkanlah mereka. bukan memberi maksud anda mengalah dan mereka menang. tapi cukuplah sekadar memberi petunjuk betapa rendahnya ego anda jika dibandingkan dengan nilai persahabatan itu sendiri.

Tuesday, November 09, 2010

| mereka layak bergelar kawan! |

kami akan kawan. sampai hujung nyawa. kami tetap kawan. okay muktamad!



<----- nama dia Siti Aisah. dia tua. so dia leh dikategorikan sebagai kakak. and dia MPP UPM. hoho~ dia best. sebab dia matang and sometimes kelakar.







yang ni pulak Munirah. budak terengganu. bila dia cakap dialek terengganu, seyes aku macam terpinga-pinga sikit. pakwe dia encem. kehkehkeh. dia sangat baik. suka kawan
ngan dia taw! ------>






<----- yang macam kembar munirah ni pulak Norashikin. dia ni jenis yang selalu happy jer. kena kutuk kaw-kaw pon dia still senyum, memang kental ah minah nih. and dia sangat baik. sekarang dia wat bisnes choc moist cake. sedap!






hohoho..yang ni pulak Azrina. kami panggil dia Acik. huhu..cam comey je kan. dia ni pon taraf kakak gak kot. and dia kapel ngan senior sains komputer. dalam diam merancang nak kawin dah. nampaknya kami makan nasik minyak dia dulu nanti. ----->








<----- ehem ehem. yang ni cinta hati aku lah. eh eh tak. yang ni rumet aku. Rizaimi. budak kecik yang selalu gak kena buli. tapi kalau dia yg membuli, memang haru!






ni dia master multimedia. Ikhwanul. taraf abang ni. tapi perangai macam adik. hoh?! huhu..tak ada lak pic dia mcm pic-pic atas. aku upload pic ni je k. dia ni duk kat umah aku jer. tapi sebelum masuk upm, sumpah aku tak kenal dia nih!


and ada beberapa lagi kawan baik aku sepanjang kat sini. contohnya,

1) faizal ---> kawan masa kat matrik dulu. kitorang panggil abu. tang mana nama dia abu pon aku tak tahu.

2) mardiana ---> budak kampung aku jugak ni. huhu. kami panggil nana. dia kapel ngan Mr R. kehkehkeh. nanti nak kawin jangan lupa jemput ya!

3) dan yang lain-lain. tak tersebut. kang kalo tertinggal nama, ada lak yang sentap. so aku tegaskan kat sini, orang semua adalah kawan aku. serapat mana pun kita, sejauh mana pun kita..kita akan tetap kawan. kawan sampai mati. amin~



mana boleh gambar diorang jer. gambar aku pun kena ada jugak. lagipun, ni kan blog aku. lantak~

notaUntukKawan : selalu sangat kawan tikam kawan. tapi tak apa, tikaman tu tak masuk dalam sangat kan. still boleh sembuh. cuma ambik masa je.

p/s : semua semua semua ni kawan aku kat UPM. satu course ngan aku. Sains Komputer pengkhususan Multimedia. semua dah semester 5. insyaAllah next sem final sem la. and grad!!! hope kami kawan sampai bila-bila.

p/s/s : oh lupa nak ucap. selamat menduduki peperiksaan akhir terutama buat kawan-kawan sekolej, sekursus, seuniversiti dan sedunia. hohoho.. do ur best okay!

8 comments:

raazak.mohd said...

nice entry!

are_nyss said...

bez kalo de member2 sekepala..;)

R.I.E.Z said...

ajaq : thanx.

are_nyss : yup betol3. semua dak2 ni sekepala. semua jenis bengong2 jer. hahahaha..

Lurunna said...

olo2...tacing macing entri...hehe.. :)

Puteri Dyla Qistina said...

seronok baca :) Alhamdulillah :)

bella said...

ok.bella xde
ehh kite pon kwn kan?
hahaha *sebok*

R.I.E.Z said...

bella : seyes gedik! huhu..ye kita tetap kawan! sampai bila2 k.

bella said...

yeaaaaaaaa *gedik lagi hehe XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...