ouch!

maafkanlah mereka. bukan memberi maksud anda mengalah dan mereka menang. tapi cukuplah sekadar memberi petunjuk betapa rendahnya ego anda jika dibandingkan dengan nilai persahabatan itu sendiri.

Tuesday, November 09, 2010

| final exam semester 5 |


peperiksaan akhir semester 5.
bachelor sains komputer (multimedia)
universiti putra malaysia.

salam 1 Malaysia. hoho. gila skema! oit oit oit. haaaa..gitu. baru la santai lenggang kak timah sikit petang-petang ni. first of all, sorry to my blog because lama i tak rajinkan diri hapdet. eh bukan i malas ya. cuma i kadang-kadang terlalu sibuk dengan hal-hal duniawi. biasalah manusia, sering mengejar kehidupan duniawi. menangis! to all my followers, i mtk maaf okay. sebenarnya i saje je buat uols tertunggu-tunggu hapdet dari i. hoho~ macam diva lak kanz.

*okay cukup. sebelum dicop gila psiko.

well. sekarang aku di minggu final exam. yahuuuu... gembira seh. aku syak aku dah cukup persediaan kot. tu la pasal happy semacam jer. bukan hape, tak nak la jadi cam orang lain tu kan. masuk je minggu exam, gelabah. masuk je minggu exam, stress. hey come on. chill la bro. aku rasa la kan korang ni kena menuntut ilmu cool and steady dari aku nih. rilek ah. exam je kot. bukan gi perang kat Palestin pon.

9/11 - animasi komputer
11/11 - pemampatan data
12/11 - pentadbiran pengembangan
13/11 - pendigitan audio tampak
20/11 - etika dalam perkomputeran
21/11 - penerbitan digital

tadi aku dah settlekan paper animasi. senyum je aku jawab paper. muka yakin giler lah. memang saje je nak psiko orang-orang sebelah. semalam study pon tak de la sampai tak tidur. siap layan facebook and chatting kat ym agi. orang kampung cakap 'dah cukup terer la tu'. gitu la lebih kurang. aku ingat nak jawab paper tadi sambil bersiul-siul sikit. bagi ceria. tapi bila memikirkan kesian orang-orang yang stress nak jawab soalan exam tu, aku diam je la. terpaksa aku bersiul dalam hati je. lantak~ next paper khamis. paper yg boleh membunuh pointer aku tuh. but, still chill like always. hohoho~ aku bukan hape. tak nak tambah bilangan orang-orang stress. nanti aku nampak tua. boleh? kehkehkeh.

but even aku di minggu final exam pon, dun u worry my sweet heart. aku akan sentiasa hapdet blog ya. sayang blog aku! er...er..er..sayang followers jugak..kehkehkeh.

notaFinalExam : lepas exam bantai tidur sampai mata bengkak. konon ganti stay up malam tadi. padahal malam tadi elok je membuta. ish. memang student yang cemerlang kan.

p/s : betul ke orang sukar menerima pendapat dari orang yang lebih muda? kononnya tak matang. oh pehlis lah.

p/s/s : aku mula rasa gelabah dan tak tenteram bila si dia berbicara tentang cinta. shit!

p/s/s/s : bila terkenangkan semua yang berlaku, aku bersyukur aku dikurniakan tahap kesabaran yang sangat tinggi.

p/s/s/s/s : bila tengok dia dan dia bermesra, serius aku tersangat sentap. tapi aku tak mampu buat apa-apa. tengok je la. semoga kau bahagia kawan!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...