ouch!

maafkanlah mereka. bukan memberi maksud anda mengalah dan mereka menang. tapi cukuplah sekadar memberi petunjuk betapa rendahnya ego anda jika dibandingkan dengan nilai persahabatan itu sendiri.

Tuesday, February 22, 2011

| MMMR 2011 - yang terakhir kot. |

hello boys and gurls. miss u damn much. boleh?

okay. petang nih tak nak cakap banyak. nak kongsi gambar-gambar MMMR aku hari tu. kalo nak tengok, tengok je okay. taknak tengok, apa boleh buat. tengok jugak! kihkihkih.

tu dia poster.
Majlis Makan Malam Rasmi (MMMR)
Kolej Canselor, UPM
tempat : Hotel Pan Pacific, KLIA
tarikh : 20 Februari 2011
tema : Medieva Elegance
"hadirmu satu inspirasi, pergimu mencurah bakti."

majlis ni sebenarnya untuk meraikan pelajar-pelajar tahun akhir yg bakal bergraduat tahun ni. insyaAllah aku diantara satu pelajar tersebut. sedih siot nak tinggalkan kolej ni dan UPM. kawan-kawan sini best. understanding dan sangat open. kutuk caci maki pon tak ada hal punya. kawan-kawan, janji ya kita kawan sampai bila-bila..:)

jom tengok pic kami lak.

see? elegance ke tak? ha! tak? okay.

ehem, kalau nak tengok pic-pic lain. sila la ke facebook aku ya. hehe.

malas nak cakap banyak, let pic tell you everything. woha!

2 comments:

yana said...

smart nye picca2 ny..
lawa sgt3..

bella said...

satu pomm tade gmbr ngan bella

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...