ouch!

maafkanlah mereka. bukan memberi maksud anda mengalah dan mereka menang. tapi cukuplah sekadar memberi petunjuk betapa rendahnya ego anda jika dibandingkan dengan nilai persahabatan itu sendiri.

Thursday, April 14, 2011

| kelas terakhir di UPM |

hello teenagers!

woi woi woi. dengar sini semua orang-orang kampung blogger. aku ada berita baik nak habaq mai.

aku berjaya menghabiskan kelas terakhir di UPM. hoyeah! sekarang semua dah jadi ex-classmate aku jer. wawawa. gonna miss u guys!!

now fokus FYP dan final exam lak. luckily 2 paper je exam kali ni. gila kentang!!

info :

-kelas terakhir ialah Virtual Reality.

-masa : 8 am-9 am.

-pensyarah : Dr Azrul.

lepas ni tak dapat dah nak merasa ponteng-ponteng kelas. hukhukhuk.
lepas ni tak dapat dah nak datang lambat ke kelas.
lepas ni kena bangun pagi-pagi lak nak gi keje.
lepas ni takder dah nak lepak-lepak ngn kekawan kat cafe sementara tunggu next kelas.
lepas ni takder dah last minit punya perangai nak siapkan assignment.
lepas ni takder dah nak tiru kawan punyer assignment.
lepas ni takder curi-curi online dalam kelas.
oh! mesti rindu giler nak buat perkara-perkara lagha ni nanti.
ehem!

3 comments:

♥CiK DuYuNg_Ca♥ said...

mesti ridu punya la..x suka perpishan... :(

♥ ..misz jenab..♥ said...

yezzzaaa sangat-sangat setuju...windu giler saat2 dgelar student..hepy op kos laa dah abeh tapi sedey biler ingt sumer kngan2 tuh an..huwaaaaa =(

♥CiK DuYuNg_Ca♥ said...

pijah a.k.a jenab >> rindu aku tak?? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...