ouch!

maafkanlah mereka. bukan memberi maksud anda mengalah dan mereka menang. tapi cukuplah sekadar memberi petunjuk betapa rendahnya ego anda jika dibandingkan dengan nilai persahabatan itu sendiri.

Thursday, March 03, 2011

| di sebalik tabir blog |

hello dan selamat hari Khamis semua lelaki-lelaki idaman malaya dan perempuan-perempuan pengidam lelaki idaman malaya.ehem.

today aku tak ada kelas since kelas hari ni dah drag ke hari Isnin hari tu. so hari ni masa untuk lepak-lepak sambil online sampai juling. ehem. well, dah lama aku tak join apa-apa segmen or contest but suddenly aku terbaca satu segmen dari blog Ben Ashaari ni. cam menarik. ada kelebihan yang aku rasa aku nak join. so cam bese, ni la yang aku kena buat.

[sila klik gambar kalau nak join]
segmen DISEBALIK TABIR BLOG

tada! ni lah tuan punya Blog Budak Lelaki ni. ehem. secara ringkas mengenai tuan punya blog, nama ridzwan razif but mostly kawan-kawan panggil wan jer. ringkas dan padat gitu. masih menuntut di Universiti Putra Malaysia dalam jurusan Sains Komputer majoring Multimedia. degree okey! seorang yg simple, dan muka yg agak garang. (aku tak garang pon! sobsobsob) haha. yg paling penting aku masih single. ehem! okay tu je. nak kenal lebih-lebih sila lah add facebook yer. lalalala~

jumlah follower sekarang : ehem. 129 jer. sikitnyer..

soalan cepumas:
1) jika anda tidak punya blog, apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini?
-----> kalau aku tak ada blog, aku akan layan facebook je la. bosan kot layan facebook hari-hari.

2) ceritakan kepentingan blog kepada anda.
-----> for me, blog adalah medium untuk aku luahkan apa yg aku rasa. sebab sometimes kita tak boleh nak share secara lisan ngan orang lain, so kita share la secara bertulis. somemore, melalui blog jugak kita leh bukak pandangan kita untuk melihat dunia luar dan berkenalan dengan orang lain yang lain bidang dan lain pemikiran dengan kita.

3) blog feveret yang wajib singgah hari hari..kenapa dan mengapa.
-----> ada certain blog like the other khairul, sembang kencang, the brader who dance with ghost, terfaktab dan ben Ashaari sendiri. sebabnya banyak informasi dalam blog ni dan i love the way they writing and the way they expressing what they want to share. kelakar tapi berinformasi.

that's all serba sikit pasal aku. tuan punya Blog Budak Lelaki. nice to see nice to hold...once broken considered sold. eh. tetiba.

25 comments:

Dakjaat said...

meluaskan pandangan akan dunia luar.. itu aku setuju.. Hehehe! yang lain tu tak setuju.. hahaha!

bayangkan 4 bulan duduk kat rumah makan tidur makan tidur... otak boleh jadi bebal... tak sanggup!

Salam lawatan dari Admin 'Blogger's Malaysia' (^___^) (http://dakjaat.com)

R.I.E.Z said...

thanx for lawatan admin Blogger Malaysia. terharu...:)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

Mamaleesya said...

jenjalan tengok rakan segmen en. ben

http://diarialeesya.blogspot.com

risa said...

hamboi...encem nye dia..wink wink

nadiemsharmz said...

saya budak pompuan nih nk jengok2 belog budak lelaki tue...hehhehe

http://nadiemsharmz.blogspot.com/

slumberznanie said...

jln2 n foloo dr segmen abg ben

FurBall said...

jenjalan kembali..pergh..smart lah suit!!!dah follow..ehehehe

nur sharfatin che abdullah said...

jenguk2 dari di sebalik tabir blogger dr abg ben. kwn , oke ?

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma wat singgah balas dr segmen abg ben..
eppy blogging!

man yusoef said...

btol...facebook smkin bosan skrg..haha

sembil9n said...

come here too :)

FizA said...

weee~ macih sbb komen blog Fiza.. ^_^

HAJAR hasan said...

balas kunjungan~ salam kenal ya. ;)

noraim said...

salam perkenalan.
singgah sini dari blog BA :)

Nora Shahaira said...

wargh...macho sungguh gambar itu..salam kenalan dari akak nora yang membalas kunjungan..

be ur follower too

Bella Bell said...

membalas kunjungan dan follow :)

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...

http://geekzster.blogspot.com/

luvmum said...

salam ziarah.membalas kunjungan dan folo

NuReLLe said...

hikhikhik..sme lah..klo blog ni tade..confirm 24jam man game kat fb jer skrg ni...:DD

kehebatan cinta inchik SB

KuLiN said...

salam singgah dr blog pakcik be =)
btw,sy join contest tu sbb dpt tau dr ur blog..tengs ye =) followed

akuss_styLe said...

thank bkunjung ke blog hamba, hamba merewang kt blog kamu plak.. ... nice blog... keep it up!.. :)

ayuhidayu said...

wan.tq komen blog ayu...jom laa folow..owh student upm yer.ley la jumpe, ayu keja kat bgunan pentadbiran tgkat 4...yuhuuuuuu i dah folow u

blogger addict said...

salam riz....salam kenal dari rakan2..syoknyer blogging....

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

salam pekenalan..
dtg dr blog abg ben...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...