ouch!

maafkanlah mereka. bukan memberi maksud anda mengalah dan mereka menang. tapi cukuplah sekadar memberi petunjuk betapa rendahnya ego anda jika dibandingkan dengan nilai persahabatan itu sendiri.

Thursday, March 31, 2011

| lelaki minat lelaki? |

gud morning peeps.

pejam celik kencing berak makan tido dah sampai the end of March. cepat masa berlalu kan. and esok masuk April. ehem. tak sabar nak tengok orang-orang post pasal April Fool bla bla bla. same things like Valentines. no doubt!

so i guess, this is my last entry for this wonderful March.

ehem. this time aku nak buat entry yg agak natural kot. err..maksud aku entry yg tak susah sgt orang nak paham. kita santai-santai je k. takyah fikir berat-berat sampai kerut seribu dahi. okay?

so this is it. MACAM MANA NAK TENGOK LELAKI ITU GAY ATAU TIDAK. ye aku tahu ramai yg dah buat post pasal ni. but aku still nak buat jugak sebab post ni berdasarkan pemerhatian aku sebagai lelaki. not copy paste okay. kalau ada kesamaan dengan post-post orang lain, it means that it is a true fact! again no doubt! woha!

[kredit to Google]

jom cekidaut..

  • lazimnya lelaki gay adalah mamat jambu dan berperwatakan lembut.
  • lelaki yang ada abg/adik angkat lelaki. -hey guys, straight guys jarang get into this stuff. take a boy to be adik/abg angkat? eeewww..
  • selamba badak je peluk dan gurau-gurau manja dengan kawan lelakinya depan khalayak ramai.
  • suka tengok lelaki yg badan mantap or ada muscle dan six pack.
  • suka berpakaian fit dan up-to-date.
  • selalu berdamping dengan perempuan and they look very comfort with woman but mereka tak ada perasaan istemewa towards perempuan tersebut.
  • sedikit obses dengan fesyen masa kini. dan yg penting sangat menjaga penampilan diri. perfume and cute hair style is important!
  • berduaan dengan kawan lelakinya walau kemana sahaja mereka pergi.
oh. by the way, ada certain siptom diatas yg maybe salah dan maybe ada yg mempunyai siptom diatas tapi dia adalah totally straight guy. it's okay. mungkin salah pemerhatian. tapi overall, this is what actually happen.

BUT!!!

  • jangan ingat lelaki mat rempit dan samseng jalanan tak ada yg gay.
  • jangan ingat body builder semuanya straight.
  • jangan ingat lelaki yang ada awek adalah totally straight. Awas wahai awek-awek sekalian.
  • jangan ingat lelaki yg nampak sangat tough dan muka jantan gila itu adalah straight. silap-silap dia adalah bottom gay. woha!
ha. so korang agak-agak apa yg aku cakap tu fakta ke auta? well, tu semua based on my observation. semuanya terpulang pada lelaki itu sendiri utk jadi apa yg mereka nak. but at least, diorang takyah kuarkan statement "i'm gay, i'm okay!" utk gitau yg diorang adalah gay. kihkihkih.

oh ya! wait for my next entry on how to define a Lesbian's Girl okay?. walla!

a little test for u guys!

notaGay : eh peeps. jangan salah anggap ye. just for a little info.

8 comments:

mahfudzah said...

hahaha..tarus suruh member tunjuk jari dia.haha

mahfudzah said...

hahaha..tarus suruh member tunjuk jari dia.haha

mahfudzah said...

hahaha..tarus suruh member tunjuk jari dia.haha

Mr sukahatiaku said...

Kawan aku mostly perempuan. And aku selesa jer ngan diorang. Tapi aku bawak awek aku skali. Haha. And btw aku ada adik angkat laki gak. Sebab kami dari dulu knal. Cam adik beradik dahhh. Still, aku Straight. Hahah

Sera Amanda said...

Kenapa ciri-ciri tu sume ada kat my F??own tidak...tak rela...huhu~

RastaMat said...

perlu ke adek or abang or akak or mak or apak or else yg diangkat??

jangan tamak..

adik, abang, akak, mak, apak yg basic pon tak terjaga lagi..
tak perlu nak mengangkat mereka sebagai ahli baru dalam hidup..

pandangan..

Norhashimah Hamim said...

entry yang menarik...
good job.. :)

sha said...

jangan lupa orang yang dah kawin beranak pinak pun cari anak ikan atau nyah..my real observation

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...