ouch!

maafkanlah mereka. bukan memberi maksud anda mengalah dan mereka menang. tapi cukuplah sekadar memberi petunjuk betapa rendahnya ego anda jika dibandingkan dengan nilai persahabatan itu sendiri.

Friday, March 11, 2011

| JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI |


hello dan selamat hari Jumaat.

hari ni aku gigih nak masuk segmen lagi. maklumlah banyak masa terluang. matilah fyp pon tak settle lagi. but blog punya pasal, redah ajelah. okay?

segmen kali ni ialah JELAJAH BLOG 2011 : AKU NI BLOGGER LELAKI.

ada apa dengan lelaki? hoho. sendiri mau ingat lah. okay. now aku nak story sikit nape aku berblog. well, if i not mistaken aku start berblog since aku belajar kat matrik. aku berblog ni saja suka-suka. masa tu aku tak tahu lagi blog ni leh buat duit. aku mengarut pasal kehidupan aku, pasal apa yg aku lalui seharian. it's like my virtual diary. tp diary yg jenis bukan private punya. kihkih. but now, aku sedikit serius berblogging untuk cari kawan maya dan untuk berkongsi sedikit info yang aku dapat dari sekeliling. somemore, dalam blog ni jugak aku leh luahkan apa yang aku rasa dan kutuk sapa-sapa yang aku tak puas hati. hahahaha.

oh ya! blogger lelaki lebih kreatif dari wanita sebab lelaki tak letak pic yg diambil sndiri depan cermin dengan mulut muncung 4 inci. eeewwww..such a pose. haha. and and and blogger lelaki jarang sangat feeling lebih-lebih dalam blog diorang. well, gentleman rite? what can i say. oh ya. lagi satu, blogger lelaki ni biasanya mamat-mamat yg berpandangan jauh dan hensem. ehem. sbb tu lebih menarik perhatian. ha! lagi satu, blog lelaki takdelah semak samun siap kaler-kaler pink bagai. simple yet attractive. well.

blog wanita yg aku suka baca. hurm..takde kot. setakat lawat-lawat kadang-kadang je. aku lebih suka baca blog lelaki sebab lebih menarik. and sometimes funny. yeah!

*blogger pempuan jangan marah ha!

7 comments:

solo molo said...

singgah dari segmen En Ben Ashaari...

Fuuyooh said...

salam kenal.. lelaki memang hebat!!

apisv2 said...

salam,
menjelajah rakan2 blog;)

blog apisv2

k e y r i said...

salam..dtg dari blog abg ben,suda follow anda, ade mase singgah2 ler.. :)

ShA + ZaM = LoVe said...

hi..
sy dtg lepak2 dari blog Abg Ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan..

tak marah dgn pendapat awk
tapi tak semua blogger perempuan macam tu...

Dda Ly said...

sinngah dr blog abg ben..:) keep on blogging, rajin2 updet yeee..hiihihi

meh ke rumah..
~dialog danish~
keep in touch ye..♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...