ouch!

maafkanlah mereka. bukan memberi maksud anda mengalah dan mereka menang. tapi cukuplah sekadar memberi petunjuk betapa rendahnya ego anda jika dibandingkan dengan nilai persahabatan itu sendiri.

Friday, June 25, 2010

| orang lain bercinta jugak lah!! |

yeay! Jumaat datang.Jumaat datang.yeay esok cuti.yeay yeay! jerit kuat-kuat yeay! bila rasa gembira tepuk tangan, clap clap.bila rasa tepuk tangan, clap clap.hohO~

ni aku nak share ngan korang mengenai pasangan yg hangat bercintan cintun tak hingat dunia macam kau sorang je yg laku.adoi.tolonglah!

1) kat shopping complex misalnya, bila aku selisih dengan satu couple nih adoi si pakwe dia punyalah tarik awek dia tu rapat-rapat konon takut aku usha awek dia.ish..ingat aku hadap sangat nak usha awek kau tuh.bukan cantik mana pon.haha. tu stok awek-awek cun la, knon pakwe takot tergugat.hoh.kalo stok pakwe-pakwe hensem lak bila terserempak dengan gadis-gadis yg cantik dari si awek tadi, si awek terus je pegang pinggang si pakwe takot si pakwe terngorat gadis-gadis yg cantik dari dia tu.ayo.tolonglah~ lagi bagus kalo dua-dua tak ensem tak cun.huh.lantak lah sape nak pandang pon.takder hal punyalah! thumbs up la korang.kan?

2) bercintan cintun kat laman sosial facebook misalnya.hoh.gilalah hebat sampaikan tgh main SMS ngn balak pon dia leh update kat facebook 'sedang bergurau senda berSMS dengan cinta hati'.ayo..tolonglah.kalau boleh semua perkara mengenai pakwe dan awek diorang nak bagitawu.kalau ada 1000 friends, dia nak semua friends dia tawu yang DIA SUDAH BERPUNYA.aku bukan apa, kadang-kadang annoying la baca benda-benda camni.nak hide kang, adeyh..kawan kan.sudah-sudah la.kang kalo clash, kau jugak yang malu.ayo.

3) pakwe makwe di jalan raya pulak lagi hina perangai.si pakwe bawak moto ex5, pakai helmet buah tembikai tu.apa namanya? ntah aku pon tak tahu.si awek pakai helmet cantik sikit la kan.pakai la baju seksi-seksi sikit, maklumlah awek si mat rempit.kne la pakai seluar nampak alur gajah, eh maksud saya alur bontot dan baju yg nampak lurah dendam.sekali ada mamat hensem bawak kancil berenti sebelah.usha-usha sikit awek tu, si pakwe mulalah tunjuk muka gangster pastu hembus-hembus asap rokok macam filem melayu tu.knon awek tu dia punya.si awek pun peluk-peluk pakwe knon tak suka di'usha' camtu.ayo.meluat pulak dengan couple yg camni.yelah.mamat tu bawak kancil je kan.cuba kalo mamat tu bawak BMW 5 series????? mau dia terjun dari motor tu agaknya.haha.

4) bergayut punya cite lak.time-time tgh shopping masa nak bayar kat kaunter tu time tu la pakwe sibuk call ajak berbual.si awek ni pon mulalah tak cukup tangan nak pegang phone, nk cari duit dlm beg nak pegang beg plastik.ish! kesian yg beratur kat belakang tu tunggu kau.tak reti-reti ke stop berbual kat telefon selesaikan dulu hal kau tu lepas tu nak bergayut sampai meletop telefon tu pon tak apa.lantak kau lah!

time bercintan cintun ni kau bukan main lagi havoc satu dunia nak gitau kau tu dah berpunya. orang lain pun ada gak pasangan.tapi tak pon heboh-heboh macam kau.hebat sangat ker? kalau setakat bercintan cintun 4 5 tahun lepas tu clas, bek takyah! bila clash, kau sibuk lak canang sana sini pakwe/awek kau tu jahat la, teruk la.semua buruk-buruk lah.ayo.pelakon filem melayu sangat.

notaHujungKaki : cinta? haha.boleh percaya ker?

2 comments:

n's eeyda said...

erk?
macam terasa cket.
hehe.

neway, gud joob.
:))

nas said...

taw xper...kadang2 jeles tengok pasangan cm2..tapi agak2 ar nak peluk2 cam2... isk3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...