ouch!

maafkanlah mereka. bukan memberi maksud anda mengalah dan mereka menang. tapi cukuplah sekadar memberi petunjuk betapa rendahnya ego anda jika dibandingkan dengan nilai persahabatan itu sendiri.

Thursday, May 06, 2010

| cinta lelaki dan wanita - siapa yang jujur dan setia sebenarnya? |

oh.selamat pagi dan salam sejahtera.
pura-pura sedang sibuk merancang satu aplikasi laman web nih.
tapi demi blog tercinta dan juga pembaca-pembaca yang sengal setia.
tepuk tangan laju-laju vrooommm.

okay.aku nak berkongsi satu fakta yang aku dapat tadi.
oh aku kurang pasti fakta atau auta.
sendiri baca sendiri nilai ya.

Beza Cinta Lelaki dan Wanita.

cinta lelaki
selalunya manis kerana lelaki yang bercinta selalunya memberikan kata-kata manis dan juga sering menabur budi janji-janji manis.

cinta wanita
selalunya pahit kerana wanita yg bercinta kadang kala rela menerima janji-janji manis jantan lelaki yang belum tentu ada kebenarannya. wanita yg bercinta kadang kala sanggup terseksa demi lelaki yang dicintainya. bukankah itu pahit. ayo..very the gedik.dah kau rela menerima janji manis.ada aku suruh?kau kene terima la pahitnya.

cinta lelaki
mudah diagihkan. buktinya lelaki mampu bercinta dengan lebih dari satu wanita pada satu masa. hebat gila!

cinta wanita
tersangat setia. siapa cakap?meh sini aku sepak punggung kau.ada je yg curang. kerana wanita yg bercinta selalunya sangat kudus dan lurus.

cinta lelaki
kadangkala sukar utk dipamerkan kerana cinta milik lelaki berada dlm hati, utk dirasai bukan utk ditontoni oleh semua org. oyeah..thumbs up bebeh!

cinta wanita
terlalu jelas pada pandangan matanya, tingkah lakunya dan tutur katanya. ayo..kalau boleh nak jaja 1 malaysia kan. yelah2, berkongsi kegembiraan.layankan jela.

walau ada 10 dozen perbezaan pun, cinta itu tetap ada kan.hebat cinta nih. dan kadangkala makan diri. tu yg sampai bunuh diri tu. gila ke kau nih!

cotcetcotcet : single but not available. camner tuh.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...