ouch!

maafkanlah mereka. bukan memberi maksud anda mengalah dan mereka menang. tapi cukuplah sekadar memberi petunjuk betapa rendahnya ego anda jika dibandingkan dengan nilai persahabatan itu sendiri.

Tuesday, July 20, 2010

| Jelajah Kampung Halaman |

Siri Jelajah Kampung Halaman. woha! tajuk gempak jer kan. lalalalala~ lantak! as promise, aku wat entry pasal aku bawak roomate aku balik kampung aku kat kemaman, terengganu. huhu. kami bertolak dari UPM dalam pkul 2 lebih camtu la kot. nasib baik cuaca tak bape panas sangat so leh memandu dengan tenang aman damai. hohO~

aku mampu memandu sampai ke R&R Temerloh jer sebab mata dah ngantuk gila tengok budak-budak ni seronok melayan mata tidor tak hingat dunia. kuang asam betul. ditinggalnya aku bawak keta sorang-sorang. hoh?! pastu tukar driver, aku pulak melayan mata. lantak~ tup-tup aku bukak mata, nampak meter temperature tinggi semacam jer. suh driver berenti kat R&R terdekat then rehatkan keta pastu sumbat air banyak-banyak bagi cool.huhu. lepas setengah jam, kami teruskan perjalanan dan selamat sampai lebih kurang pkul 7.30 mlm. mak!! wan dah sampai. wah mak aku sambut dengan senyuman gitu. lala~

seronok bila sampai umah. check in bilik adik perempuan aku. haha. barulah sesuai bawak tetamu sebab bilik tu wangi + kemas. haha. gilalah!

nampak tu kereta rosak. eh eh bukan. enjin over heated. air habis la kot. ntah. masa berenti, kereta memang berasap. tapi aku tetap cool. wah! dalam hati dupdapdupdap. hohO~ alah, air tak ader je tu, lepas isi balik okay r. hehe. nampak muka aku muka baru bangun tidur tu? membuta tak ingat. lantak~

notaHujungKaki : damn. internet connection slow lak. tak leh nak upload pic banyak-banyak.

1 comment:

Elie Sanora said...

tehee :D
belog nice!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...