ouch!

maafkanlah mereka. bukan memberi maksud anda mengalah dan mereka menang. tapi cukuplah sekadar memberi petunjuk betapa rendahnya ego anda jika dibandingkan dengan nilai persahabatan itu sendiri.

Thursday, July 01, 2010

| Julai & cinta. err..motif??!! |

JULAI is bulan tujuh.bulan tujuh is JULAI.okay aku merepek.eh 1 Julai dah? ayo maknanya ada lagi 9 hari lagi aku bertungkus lumus berpeluh-peluh bangun pagi-pagi gi ofis.eh gila hebat sampai berpeluh-peluh bangun pagi.hohO~ sila jangan percaya bulat-bulat ya.err.petak-petak pun jangan.faham? gud.big clap for you.huhu.pangg!! diam~
-
-
-
-
siapa percaya cinta? ala, cinta yg gitu-gitu tu.haha.cinta tu wujud ke tak sebenarnya.ayo.mesti ramai yang cakap cinta tu memang indah nikmat lazat sedap macam-macam lah.semua indah-indah belaka sampaikan kentut pun bau wangi bak minyak wangi jenama Polo Sport.gila hebat.aku memang tabik spring lah.lepas ni silalah kentut dalam botol lepas tu peram.msti wangi gila kan.bodoh.

jap nak muntah ni.ke toilet dulu.


okay lega.kita sambung balik.best ke cinta-cinta nih.bagi aku la kan, cinta ni tak bawa apa-apa maksud pun.kadang-kadang aku malas nak fikir tentang cinta.tak dapat apa-apa pun.nothing! kadang-kadang rasa disakiti lebih banyak dari rasa dicintai.itu ke yg dinamakan cinta?ayo! nak lempang je sekor-sekor taw x?! hidup dalam single but not available lagi best kot.leh kawan dengan semua orang tanpa ada yang makan hati dan merana meratap meraung bagai.kan hebat.jadi sahabat sejati.best3! cinta? sila tolak ketepi.syiuhh!!! main jauh-jauh. apa kata kau gi main pondok-pondok kat sana jangan dekat ngan aku.boleh?

woman are meant to be loved not to be understood but man are meant to be understood rather than to be loved. hah! see? lelaki hanya minta difahamai bukan lebih kepada dicintai.nak cinta lebih-lebih ni, ayo..tak seronok lah.nak jiwang-jiwang sayang rindu cinta bagai.kadang-kadang boleh la.tapi kalo hari-hari duk ucap menda yang sama, ish..muntah berguni-guni jugak lah.sape nak settlekan muntah-muntah tu sumer? kau? tau pun tak nak! tu la beza lelaki dan wanita, lelaki ni bila cinta dia tak suka sangat tunjuk semua tu.cukuplah sekadar caring dan ada utk wanita tu bila wanita tu perlukan dia.tapi wanita ni lak bila cinta, ayo hari-hari nak ucap 'i love u' 'i miss u'.ish.jelek lah! kalau muntah depan muka kang, terasa hati lak.tahan je lah ye belalang.dush!

cukup.jangan hina wanita.cukup!

eh aku ada hina wanita ker.mana ada lah.ini cuma info.perbandingan.wanita adalah hiasan buat lelaki.siapa lelaki tanpa wanita kan.betul.betul.betul. hah? lantak korang lah! malas nak layan~

notaHujungKaki : bila aku berbicara tentang cinta? apa maknanya? ah! tak ada maknanya.blah!

1 comment:

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...